Cotton Previews #3

Hi everyone! Pre-order kali ni lebih banyak daripada biasa dan setakat ni baru sampai separuh je (huaa saya risau kena tahan dengan kastam je ni :panic: ) Sepatutnya, semua dah sampai hari ni… tapi tunggu-tunggu takda pun~ :yuck: *hampa*

Anihooo, jom tengok kain-kain baru ni!

(Michael Miller) Simply Beautiful, Poppy Punch in Multi

Dan kegemaran saya ialah Poppy Punch in Multi by Michael Miller coraknya sangat vibrant dan feminin. Ok tak? Saya nak buat baju kurung moden, kain nya pun lembut. heeee Tak sabar nya nak tunggu baju ni dijahit 😉

(Alexander Henry) Caitlin, Caitlin Stripe in Teal

(Amy Butler) Love, Bali Gate in Pink

(Alice Kennedy) Owl, Owls in Cream

(Joel Dewberry) Deer Valley Collection

So, which one is you favorite? :inlove:

4 thoughts on “Cotton Previews #3

  1. noraini omar says:

    salam hai…just nk tanye kain cotton owl in cream alice kennedy tu berapa rm ye per meter

Leave a Reply