Fast Update #10

Hi friends! Its been long (way to long) since i write a post kan? I’ve been so sick… sudah 7 hari demam tapi tak nampak gaya makin sembuh pun~ :yuck: (aik, boleh pulak update blog :ops:)

Masuk pejabat pun bukannya boleh buat kerja pun. Pening-pening, kemudian tertidur depan monitor. Nasib bos besar tak datang menjenguk. Naya je kan :ops:

My birthday!!!

Sebenarnya, 3 Jun 2009 yang lepas adalah HARIJADI saya :inlove: tapi harijadi tahun ni kurang menarik. No cakes, no birthday cards from anyone, and not even a single picture!!! Gaduh lagi sama kekasih pada hari tu :bawl: huhu (tapi dah baik semula). Sebab tu rasa berat hati nak tulis entri, tiada gambar untuk dikongsi~ haha :pfft:

birthday-wishes

Tapi papapun, saya tetap berterima kasih dengan rakan-rakan (yang saya pernah jumpa atau tak pernah jumpa) kerana memberi ucapan harijadi yang sungguh menggembirakan hati ini!!! :love: Terima kasih di atas ucapan selamat harijadi, tak kira lah melalui telefon, sms atau IM sekali pun. Saya sayang kamu semua.

*Tengok, profile picture Facebook pun muka happy tau^^ 😛

birthday-wishes-fb

I’m sewing again!

hehe I started sewing again, making crafts really makes me feel good! :cheer: Cuma masa je tidak mencukupi. Tambahan saya ni jenis selalu jatuh sakit… *sigh* ;(

I love everything anything about pirate, goth or skull. Love them to bits, plis^^ 😆 ooh, and Captain Jack Sparrow too… Jadi saya buat la Easy Clutch ni, an ode to Jack Sparrow (konon lah).

Saya suka beli kain corak pelik-pelik ni, tapi selalu sayang nak guna^^

Easy Clutch - Arrr! I’m an Undercover Pirate

Arrr! I’m an Undercover Pirate – RM45

Berminat? Boleh beli dekat BJX.STORE eh 😉 Setakat ni, Easy Clutch ada yang ni sahaja.  Harap-harap saya boleh jahit lagi, banyak-banyak plis!

Mail Order

Minggu lepas saya beli *ehem ehem* TUTU SKIRT dari The Old Blossom Box Store 😛 suka laa skirt ni. Cantik sangat! Thanks Jezmine!!! :heart: Baru dapat petang tadi.

edgy18

EDGY 18 – OBB Store – RM35

Dan minggu lepas saya ada beli Designer Fabric :cheer: untuk Preorder #3. Dah sangat tak sabar nak tunggu. Sepatutnya sampai hari ni tapi belum ada pun. Abang posmen bawak satu bungkusan je tadi. Harap-harap esok sampai kan.

Lagi dua minggu saya akan beli Designer Fabric lagi, kali ini bertema kan POLKA DOTS! Siapa tak suka polka dots kan?!!   :love: Ada 55 corak semuanya, cute sangat^^ :blush:

Preorder #5 - Fabric (Catalog)

Preorder #5 — Dots, Dots and more dots!!!

Currently…

I’m still sick. Didn’t go to work today, resting at home. Need to see the doctor again, I’m running out of medicine but still feverish :yuck:  But I’m reluctant to see the doctor. I hate going to the hospital or clinic. I hate feeling sick (yeah, who doesn’t rite? :ops: )

Doakan saya cepat sembuh, dan tak kena Cacar Air… ok? ;(

3 thoughts on “Fast Update #10

  1. skin says:

    shambie! g doktor oke~~ skng neh demam2 sgt dangerous.. byk2 kn berehat…jg mkn.. wat keje leklok n jgn gado2 ngn encik bf hehe

  2. shambie adzhan says:

    dah dekat seminggu demam. ubat dah habis tapi masih demam. tengahari nak ke petang je akan feverish. malam ok skit, tapi still rasa berat kepala. esok la saya gi jumpa doktor.. huhu

    mr bf? hari tu gaduh sebab saya emosi. PMS~ lalala :ops:

  3. Marina says:

    Shambie, lama aku tak lawat blog kau… makin menjadi kreatif.. rindu nak pakai planner free kau tapi muka tak malu je aku ni asyik mintak free/ ye;a dah sedap pakai planner kau since 3 yeras ago.. lama kan:D sayang ko!

    btw… kau nak design tak baju kahwin aku :D?

Leave a Reply