Hi everyone! Pre-order kali ni lebih banyak daripada biasa dan setakat ni baru sampai separuh je (huaa saya risau kena tahan dengan kastam je ni :panic: ) Sepatutnya, semua dah sampai hari ni… tapi tunggu-tunggu takda pun~ :yuck: *hampa*

Anihooo, jom tengok kain-kain baru ni!

(Michael Miller) Simply Beautiful, Poppy Punch in Multi

Dan kegemaran saya ialah Poppy Punch in Multi by Michael Miller coraknya sangat vibrant dan feminin. Ok tak? Saya nak buat baju kurung moden, kain nya pun lembut. heeee Tak sabar nya nak tunggu baju ni dijahit 😉

Cotton Previews #3   1

(Alexander Henry) Caitlin, Caitlin Stripe in Teal

Cotton Previews #3   2

(Amy Butler) Love, Bali Gate in Pink

Cotton Previews #3   3

(Alice Kennedy) Owl, Owls in Cream

Cotton Previews #3   4

(Joel Dewberry) Deer Valley Collection

So, which one is you favorite? :inlove:

4 thoughts on “Cotton Previews #3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.